×

Geonor AS

Postboks 99 Røa
0701 Oslo

Besøksadresse:
Grinidammen 10
1359 Eiksmarka

Telefon (sentralbord): +47 67 15 92 80

E-post: geonor@geonor.no
Se google maps stort

Geonor har siden 1957 vært den ledende leverandøren av utstyr for geotekniske feltundersøkelser i Norge. I nært samarbeid med særlig Norges Geotekniske Institutt og Statens vegvesen var Geonor pionér i utviklingen av geoteknisk feltutstyr tilpasset norske grunnforhold. Hovedproduktene er geotekniske borerigger, vingebor, prøvetakere og CPT-sonder.

Forbruksutstyr for geotekniske borerigger

Geonor leverer alt nødvendig forbruksutstyr for de geotekniske boreriggene som 44mm (herdet) og 45mm (uherdet) geostenger (R32), skjøtetapper (R32) og borkroner som alltid skal være på lager.

Dataregistrering

Dataregistreringsutstyr av typen G-1 fra produsenten ENVI AB eller annet fabrikat kan leveres til alle boreriggene.

CPT utstyr

CPTu fra ENVI leveres normalt for registrering av spissmotstand, friksjon og poretrykk. CPT er en av de mest brukte og anerkjente metodene for grunnundersøkelser.

Vingebor

Vingeboring er den mest benyttede metoden for in situ-målinger av udrenert skjærfasthet i bløte leirer. Våre 3 modeller H-60 (3 meter), H-70 (10 meter) og H-10 (30 meter) lagerføres.

Prøvetakere

Geonor stempelprøvetaker (54mm og 76mm) er den originale og fortsatt den mest benyttede prøvetaker i Norge. Disse er av høy kvalitet og er utviklet både for uforstyrrede og omrørte (representative) prøver. Begge versjonene samt spesialtilpassede transportkasser lagerføres.

Laboratorieutstyr

Geonor kan levere geoteknisk laboratorieutstyr til ulike formål fra forskjellige leverandører i tillegg til vårt eget G-200 Konusapparat.
TOP