×

Geonor AS

Postboks 99 Røa
0701 Oslo

Besøksadresse:
Grinidammen 10
1359 Eiksmarka

Telefon (sentralbord): +47 67 15 92 80

E-post: geonor@geonor.no
Se google maps stort

Overvåking og fjernavlesing

Geonor leverer utstyr og komplette løsninger for overvåking og fjernovervåking av parametre knyttet til naturkrefter og konstruksjoner. Geonor kan levere alt nødvendig utstyr for overvåking av nedbør, grunnvann, poretrykk, jordfuktighet, helningsvinkler, skredfare, vibrasjoner med mere.


Behovet for overvåking av naturkrefter og strukturer for å beskytte veier, broer, jernbaner, drikkevannskilder, grunnvannsreservoarer og andre deler av samfunnets infrastruktur vil øke i årene som kommer. Våre modulbaserte og helhetlige løsninger er utviklet for å kunne gjennomføre overvåking på en enkel og kostnadseffektiv måte, med mulighet for kontinuerlig overføring av data fra sensorer og loggere enten telemetrisk til et hovedkontor eller direkte presentert på en internettside. Løsningene passer for både store og små prosjekter.Fjernavlesing av Geonor sensorer

Dette er en komplett løsning for fjernavlesing av nær sagt alle typer sensorer: poretrykk, værdata, temperatur, crack-/tiltmeter osv. Systemet består av et skap med datalogger(e) og GSM-modem. I løsningen inngår avlesing av sensorer ved ønsket intervall og overføring av data en el. flere ganger pr. døgn. Resultatene blir automatisk rutet til en web-side og oppdatert der i form av grafer/kurver eller på tabellform.

Dataloggere

campbell_sci_300pxGeonor er forhandler av dataloggere fra Campbell Scientific.

Dette er robuste og fleksible dataloggere som er blant de mest brukte innen profesjonell måling og overvåking.
 

TOP